Základné východiská manažmentu školy - Záležáková, Eliška
Podstata manažmentu a jeho význam pre školské zariadenia. Smerovanie pôsobenia školských zariadení. Význam rozvoja ľudských zdrojov. Odporúčania pre manažérov.