Nové trendy pri stanovení hodnoty pohľadávok - Harumová, Anna, 1955-
Stanovenie hodnoty pohľadávok podľa legislatívy (Vyhláška 492/2004 Z. z o stanovení všeobecnej hodnoty majetku). Niektoré metódy na stanovenie hodnoty pohľadávok ako napr. metóda nominálnej hodnoty, ratingová metóda, nákladová metóda, bonitačná metóda. Využitie výnosových metód a metódy EVA na stanovenie hodnoty pohľadávok. Ilustračný príklad.