Neziskový marketing - nová dimenzia spoločenského marketingu - Čihovská, Viera
Podstata a význam neziskového marketingu. Charakteristika a využitie foriem neziskového marketingu: marketingu miesta, marketingu organizácií, marketingu myšlienok, sociálneho marketingu a marketingu osôb.