Marketingová komunikácia v športe - Lipianska, Júlia
Všeobecná charakteristika marketingovej komunikácie. Nástroje marketingovej komunikácie v športe: reklama, reklamné médiá, podpora predaja. Priamy marketing. Osobný predaj. Public relations.