Knowledge office - Polášek, Ivan
Návrhy projektov znalostného riadenia projektov alebo celých spoločností. Oblasť znalostného manažmentu - stanovenie kritérií, výskum požadovaných funkcií, návrh systému. Návrh základnej architektúry systému. Navrhovaný systém môže byť zaujímavý nielen pre oblasť výskumu, ale aj ako skutočný použiteľný produkt.