Trend analysis of revenues and costs within the chosen commodities under the conditions of organic agriculture - Jánský, Jaroslav
Analýza vývoja výnosov a nákladov u vybraných poľnohospodárskych produktov pestovaných a chovaných v ekologických podmienkach hospodárenia. Nákladovosť je posudzovaná vo väzbe na priame a nepriame náklady. Výnosnosť je sledovaná pomocou hektárových výnosov, úžitkovosti a trhových cien. Údaje sú porovnávané s rovnakými komoditami pri konvenčnom hospodárení.