Teoretické vymedzenie neživotného poistenia a súčasný stav na Slovenskom poistnom trhu - Palacková, Dana
Neživotné poistenie - teoretické vymedzenie. Právna úprava neživotného poistenia v Slovenskej republike. Zoznam poisťovní poskytujúcich neživotné poistenie v SR. Poistenosť v neživotnom poistení vo vybraných krajinách. Pomer životného a neživotného poistenia vo vybraných európskych krajinách v roku 2004.