Nástroje podpory a bariér rozvoja marketingu v obchodných podnikoch - Francová, Zuzana, 1971-
Charakteristika nástrojov podpory rozvoja marketingu v obchodných podnikoch: podniková kultúra, ľudský kapitál a vzdelávanie zamestnancov. Nástroje bariér rozvoja marketingu v obchodných podnikoch: lobing, korupcia, produktové pirátstvo.