Cestovné náhrady komplexne - Oravcová, Martina
Právna úprava poskytovania cestovných náhrad uvedená v zákone č. 283/2002 Z.z., ktorý bol doteraz trikrát novelizovaný. Predmet zákona o cestovných náhradách. Na ktoré osoby sa zákon vzťahuje. Podmienky, ktoré je potrebné určiť pri vyslaní na pracovnú cestu. Nárokové náhrady pri tuzemských pracovných cestách. Náhrada výdavkov pri zahraničných pracovných cestách. Náhrada za používanie cestných motorových vozidiel. Náhrady pri výkone práce v zahraničí. Preddavok a vyúčtovanie pracovnej cesty.