Komplexné manažérstvo kvality - Mateides, Alexander
Komplexné manažérstvo kvality - Total Quality Management (TQM). TQM - model systému manažérstva kvality. Subsystémy TQM. Implementácia filozofie TQM v organizácii. Modely TQM. Ocenenia kvality pre organizácie. Príspevok je súčasťou puiblikácie "Manažérstvo kvality".