Teória a prax dividendovej politiky slovenských akciových spoločností - Kráľovič, Jozef
Charakteristika súčasného stavu dividendovej politiky na Slovensku. Úloha dividendovej politiky pri rozdeľovaní zisku podniku. Dividendové teórie a modely a ich potreba uplatnenia pri tvorbe projektu dividendovej politiky. Prieskum dividendovej politiky vybraných slovenských akciových spoločností.