Bezplatná právna pomoc v pracovných veciach - Chorvátová, Janka
Podmienky poskytovania právnej pomoci. Kto má nárok na poskytnutie bezplatnej právnej pomoci. Postup priznania bezplatnej pomoci v Centre právnej pomoci v Bratislave. Modelový prípad. Žiadosť o poskytnutie právnej pomoci.