Institucionální aspekty nové komparativní ekonomie: ČR a EU. - Žák, Milan
Makroekonomická stránka hodnotenia inštitucionálnej kvality. Teoretické východiská pre analýzu v oblasti inštitúcie a výkonnost. Teoretické východiská pre analýzu v oblasti komparatívneho inštitucionalizmu. Hodnotenie (meranie) kvality správy. Metodológia Governance Matters Svetovej banky. Analýza inštitucionálnej kvality krajín Európskej únie.