Príprava Slovenska na vstup do eurozóny - Zimková, Emília
Strategické materiály pripravujúce Slovensko na zavedenie eura. Klasifikácia základných zásad pri zavádzaní eura. Inštitucionálne zabezpečenie zavedenia eura. Úlohy jednotlivých sektorov pri zavádzaní eura. Súhrn najdôležitejších aktivít spojených so zavádzaním eura od schválenia Národného plánu do súčasnosti.