Úloha bánk v procese financovania projektov na podporu rozvoja regiónu z prostriedkov EÚ - Bačová, Monika
Financovanie projektov. Inštitúcie zapojené do systému finančného riadenia štrukturálnych fondov. Finančné toky štrukturálnych fondov. Banka ako subjekt spolufinancovania projektu, produkty a služby, ktoré banky v tejto súvislosti ponúkajú. Význam komerčných bánk pri financovaní projektov, ktoré sú podporované a financované zo štrukturálnych fondov.