Význam etického kódexu pre podnikateľskú sféru - Dubcová, Gabriela, 1968-
Podstata etického kódexu. Klasifikácia etických kódexov. Pozitíva a negatíva etického kódexu. Požiadavky na etický kódex. Obsah podnikového etického kódexu. Adekvátnosť etického kódexu podľa veľkosti podniku. Implementácia etického kódexu. Zostavenie rozvojového tímu a stanovenie cieľa. Analýza a audit etiky v podniku. Príprava etického kódexu. Vlastná implementácia etického kódexu. Kontrola dodržiavania etického kódexu. Benefity etického kódexu.