Globalizačné trendy v slovenskom hotelierstve - Veszprémi Sirotková, Anna, 1966-
V hotelovom priemysle globalizácia vedie k vzniku národných a medzinárodných hotelových reťazcov. Najznámejšie svetové a slovenské hotelové reťazce v Slovenskej republike. Autorka uskutočnila výskum, ktorého cieľom bolo zistiť záujem slovenských hotelov o začlenenie do hotelových reťazcov a ich názory na klady a zápory začlenenia hotelov do hotelových reťazcov.