Inovácie ako konkurenčná výhoda v logistike - Dzurová, Mária
Charakteristika inovácií podľa niektorých autorov. Inovácie v logistike. Ciele inovácií v logistike. Informačné technológie v logistike. Automatická identifikácia výrobkov - technológia RFID. Riadený sklad. Inovácie manipulačnej a obalovej techniky.