Vybrané aspekty marketingu mesta - Dzuro, Matúš, 1983-
Charakteristika marketingu mesta. Ilustrovaný príklad na meste Lyon, ako je možné pristupovať k niektorým aspektom marketingu mesta vo vzťahu k domácim a zahraničným osobám a organizáciám. Marketingová komunikácia. Marketingový informačný systém. Tradícia mesta v jeho marketingu. Program Mladý ambasádor určený pre zahraničných študentov.