Manažment znalostí z pohľadu teórie a praxe - Čarnický, Štefan
Znalosti a manažment znalostí v podmienkach rozvinutej trhovej ekonomiky. Podstata manažmentu znalostí a prehľad teoretických koncepcií moderného chápania manažmentu znalostí. Výsledky prieskumu názorov na manažment znalostí v malých a stredných podnikoch na východnom Slovensku.