Realita marketingu v slovenských malých a stredných podnikoch - výsledky prieskumu - Majtán, Štefan
Výsledky prieskumu venovaného marketingovej implementácie v malých a stredných podnikoch na Slovensku. Všeobecné názory na marketing v malých a stredných podnikoch. Výhody malých a stredných podnikov vyplývajúce z odlišností ich marketingu oproti veľkým podnikom. Nevýhody malých a stredných podnikov z hľadiska marketingu. Absencia marketingového plánovania. Využívanie stratégie diferenciácie a diverzifikácie. Stratégia kooperácie. Súhrnné závery z prieskumu marketingovej reality v slovenských malých a stredných podnikoch.