Modely rovnováhy oligopolistických trhových štruktúr - Fendeková, Eleonora, 1952-
Analýza podmienok rovnováhy subjektov pôsobiacich na trhu oligopolov, ktoré v súčasných podmienkach rozvinutých ekonomík predstavujú vo všeobecnosti typickú trhovú štruktúru. Pojem "oligopol". Všeobecné atribúty trhovej štruktúry oligopolu, podmienky rovnováhy oligopolu. Model rovnováhy oligopolu v podmienkach cenového vodcu.