Implementácia zmien v organizácii - Adamková, Hana, 1969-
Zamestnanci sú dôležitými realizátormi zmien, a preto je dôležitou úlohou manažmentu, zamestnancov postupne na zmeny pripraviť. Interné a externé stimuly, ktoré vyvolávajú potrebu zmeny v organizácii. Úspešnosť zavádzania nových postupov. Lewinov trojfázový sekvenčný model. Prvá fáza - rozmrazenie. Druhá fáza - fáza zavedenia zmeny. Tretia fáza - zamrazenie.