Stratégia slovenských podnikov v oblasti medzinárodného obchodu po vstupe do EÚ - Korčmároš, Ján
Stručná história formovania EÚ. Slovenská republika sa stáva členom EÚ, od Helsinského summitu v r. 1999 k Aténam v roku 2003. Slovenské podniky v EÚ, ich stratégia pri získavaní a obsadzovaní trhov v rámci krajín EÚ. Globalizácia a slovenské podniky v EÚ. Výsledky zahraničného obchodu SR v rokoch 1993-2003 a možnosti slovenského podniku.