Zhodnotenie využívania platobných kariet vo vybraných bankách - Kučera, Milan
Zhodnotenie využívania platobných kariet na Slovensku. Zastúpenie kartových asociácií na Slovensku. Čipové karty od roku 2005. Rapídny rozvoj kreditných kariet. Výhody on-line systému pre klienta. Riziká používania platobných kariet, ohrozenia vyplývajúce z používania platobných kariet.