Mikroekonomické modelování predikce ceny uplatněním hodnotového přístupu - Malach, Jakub
Návrh integrácie modelu predpovedania ceny uplatnením hodnotového prístupu s mikroekonomickou teóriou. Poukázanie na oprávnenosť rešpektovania kategórie hodnoty pre zákazníka pri odvodzovaní ceny nového tovaru. V príspevku sa používa ustálené názvoslovie hodnotového manažmentu.