Riešenie vybraných rizík občanov systémom spolupráce súkromného a verejného poistenia - Rievajová, Eva
Vymedzenie základných princípov súkromného a verejného sektoru poisťovníctva a načrtnutie možného spôsobu spolupráce týchto sektorov. Súkromné a verejné poistenie - východiská. Princípy súkromného a verejného poistenia. Príklady spolupráce súkromného a verejného poistenia v súčasnosti. Prínosy a ďalšie možnosti spolupráce verejného a súkromného poistenia.