Analýza marketingového makroprostredia bankového sektora SR - Hasprová, Mária, 1970-
Makroprostredie banky a jej analýza. Demografické prostredie banky. Technologické prostredie - automatizácia, elektronické bankovníctvo a pripojenie domácností na internet. Ekonomické prostredie. Ekologické prostredie - podpora ekologických programov a ponuka úverov na ekologické projekty. Politicko-právne prostredie: zákony a dohľad nad finančným trhom.