K problematike využívania sekundárneho výskumu na úrovni samosprávy - Žák, Štefan, 1971-
Definícia marketingového výskumu ako funkcie, ktorá prostredníctvom informácií spája predstaviteľov miest a obcí s marketingovým prostredím s cieľom poznať potreby trhu. Kedy je v mestách a obciach možné realizovať marketingový výskum. Primárny a sekundárny marketingový výskum. Prínosy sekundárneho výskumu. Obmedzenia sekundárneho výskumu. Interné a externé zdroje marketingových informácií. Internet ako bohatý zdroj sekundárnych informácií. Ako realizovať marketingový výskum na internete.