[Funkcia nákupu výrobných podnikov] - Žák, Štefan, 1971-
Recenzia na publikáciu autora J. Kitu a kol. Funkcia nákupu výrobných podnikov. V prvej kapitole publikácia prezentuje nákup ako strategickú funkciu podniku. V druhej kapitole sú interpretované výsledky prieskumu 581 podnikov rôznych veľkostí. Tretia kapitola dopĺňa úvahy predchádzajúcich kapitol o otázky finančného, strategického a obchodného charakteru.