Multimediálne prezentácie na skvalitnenie vzdelávania - Ondrejková, Anna
Multimediálna publikácia, štruktúra publikácie. Využitie priamo na akademickej pôde vo výučbe, pre získanie nových vedomostí pre pedagógov v rôznych predmetoch a tiež na rôznych typoch škôl alebo ako individuálne štúdium pre študentov a tiež pre celoživotné vzdelávanie rôznych záujemcov.