Kritériá testovacích modulov a testov v e-learningu - Chudá, Daniela
Testovanie, metódy testovania a kvalita testovania sú dôležitou súčasťou a spätnou väzbou e-learningového procesu. Kritériá aplikovateľnosti rôznych metód testovania, možnosti využitia rôznych typov otázok, odpovedí a spätných väzieb. Článok sumarizuje skúsenosti s využívaním testovacieho modulu e-learningového systému Moodle. Charakterizuje základné otázky zachovania bezpečnosti pri testovaní.