North Korea - Skovajsa, Juraj
Stručná história Severnej Kórey. Rozvojová politika. Rast HDP v rokoch 1990-2003. Sociálny systém. Medzinárodný obchod. Hospodárske vzťahy s Čínou a Ruskom. Národná bezpečnosť Severnej Kórey.