South Korea - Skovajsa, Juraj
Južná Kórea bola pôvodne veľmi chudobnou krajinou. V súčasnosti je úplne odlišnou krajinou - hospodársky "zázrak". Japonská okupácia Kórey - "temné obdobie" pre krajinu. Koniec japonskej nadvlády po II. svetovej vojne. Rozdelenie Kórey na dve separátne časti. Kórejská vojna. Prvý juhokórejský prezident. Vláda ďalších juhokórejských prezidentov.