Contemporary economy of China - Grešš, Martin, 1978-
Čínska ekonomika a vývoj. Ekonomické reformy a ekonomický systém. "Trojkroková" stratégia a desiaty päťročný plán. Hrubý domáci produkt. Poľnohospodárstvo. Priemysel. Inflácia a nezamestnanosť. Priame zahraničné investície. Typy priamych zahraničných investícií. Zahraničný obchod a Svetová obchodná organizácia (WTO).