Založenie jednotných kontaktných miest na Slovensku - Horváth, Jozef
Zámery vlády, východiská a trendy v oblasti podnikateľského prostredia. Zjednodušovanie vstupu podnikateľov na trh služieb. Zjednodušovanie pôsobenia podnikateľov na trhu. Zjednodušovanie výstupu podnikateľov z trhu. Budovanie jednotných kontaktných miest (JKM) pre podnikateľov na Slovensku a v krajinách EÚ. Ciele a úlohy JKM na Slovensku.