Pozícia pohostinných služieb v rozvoji kúpeľníctva - Sniščák, Vincent
Tradícia kúpeľného cestovného ruchu na Slovensku. Budovanie kúpeľníctva na princípoch liberálnej trhovej ekonomiky na konci 20. storočia. Pohostinské služby v kúpeľníctve. Spoločenské funkcie kúpeľov. Pracovné sily v pohostinských službách. Výsledky terénneho výskumu stavu pohostinských služieb na Slovensku v r. 2005. Retrospektívny pohľad na výsledky skorších výskumov.