Inovačné aktivity kúpeľných podnikov na Slovensku - Kubičková, Viera, 1970-
Nové trendy v kúpeľníctve. Druhy inovácií v kúpeľných službách a ich hodnotenie. Výsledky výskumu, ktorý hodnotil inovačnú aktivitu kúpeľných podnikov na Slovensku. Konkurenčná výhoda zamierená na kvalitu a klienta. Orientácia na technologické inovácie, na novú skupinu klientov - samoplatcov, na zdokonaľovanie metód produkcie, na outsourcing podporných činností a inováciu ľudských zdrojov.