Marketingové stratégie slovenských firiem na jednotnom trhu EÚ - Balhar, Vítězslav, Jr
Európsky marketing spája globálny prístup s lokálnym, so snahou využiť výhody stratégie štandardizácie so súčasným zohľadnením kultúrnych podmienok a špecifík krajín EÚ. Prístupy, ktoré by mala uplatňovať slovenská firma, ak chce byť úspešná v silnom konkurenčnom prostredí na trhu EÚ. Formy vstupu na nové trhy. Tvorba marketingových stratégií slovenských firiem pre jednotný trh EÚ.