Nové hodnotiace kritériá vysokých škôl
Kritériá na hodnotenie úrovne výskumnej, vývojovej, umeleckej a ďalšej tvorivej činnosti pri komplexnej akreditácii činností vysokej školy (od 28. februára 2006). Kritériá začlenenia vysokej školy medzi univerzitné vysoké školy (od 8. marca 2006). Kritériá začlenenia vysokej školy medzi výskumné univerzity (od 8. marca 2006).