Doktorandské štúdium: stav a perspektívy - Plavčan, Peter
Legislatíévny rámec doktorandského štúdia. Kvantitatívne ukazovatele o doktorandskom štúdiu. Finančné prostriedky a štipendiá. Snaha o zvýšenie atraktívnosti doktorandského štúdia.