Účtovanie rezerv v účtovníctve podnikateľa - Šulovská, Miriama, 1980-
Definovanie rezerv podľa zákona č. 431/2002 Z.z. o účtovníctve. Klasifikácia rezerv. Účtovanie tvorby a použitia rezerv. Ilustračné príklady.