Novelizácia pravidiel pre finančné nástroje - Kavřík, Zdeněk
Návrh novelizácie pravidiel pre finančné nástroje. Predložený návrh predstavuje len krátkodobé riešenie, ktoré má vylepšiť aktuálne existujúcu predpisovú základňu zaoberajúcu sa vykazovaním príslušných finančných nástrojov.