Španielske kráľovstvo - Novoveská, Saša
Stručná informácia o tom, ako sa orientovať a kde hľadať pred vstupom na španielsky zahraničný trh. Teritoriálne informácie. Informácie o miestnych zvyklostiach. Ekonomické a obchodné informácie. Legislatíva, dane a poplatky. Obchodné príležitosti.