Viete využiť peniaze na reklamu? - Šifra, Ján
História cielenej reklamy (pay-per-click PPC) ako najefektívnejšej reklamy na internete. Myšlienky Billa Grossa a vznik PPC vo svete. Google a PPC reklama. História PPC na Slovensku.