Zahranično-obchodná politika Vietnamu - Ho Thi Thu Hoa
Členstvo Vietnamu v medzinárodnej organizácii ASEAN. Spolupráca s krajinami Európskej únie. Vývoz tovarov ako najdôležitejšia zložka zahranično-obchodnej politiky. Regionálna ekonomická integrácia Vietnamu. Prehľad obnovy obchodnej politiky Vietnamu. Hlavné vývozné komodity. Najdôležitejší obchodní partneri Vietnamu. Objemy vývozu a dovozu textilných výrobkov v rokoch 2002 a 2003. Objemy dovozu z krajín Európskej únie v rokoch 2002 a 2003..