Business innovation center, ako špecifický nástroj podpory podnikania v regiónoch - Pásztorová, Jana, 1960-
Úloha podnikateľských a inovačných centier - inkubátorov (business innovation center). Technologický inkubátor zameraný na inovačné firmy. Podmienky vzniku inkubátorov. Pomocná ruka pre podnikateľov. Ciele podnikateľského inkubátora: stimulovanie podnikania a regionálny rozvoj. Príklad podnikateľských inkubátorov vo Flámsku.