Vedecko-technická politika Európskej Únie - Rosenberg, Miloslav
Vedecká a technologická politika ako jeden z najvýznamnejších aspektov podpory ekonomického rozvoja. Súčasná politika podpory výskumu a technologického rozvoja v EÚ. Aplikácia vedeckotechnickej politiky na viacerých úrovniach výskumu. Inštitucionálne zabezpečenie vedeckotechnickej politiky EÚ. Rámcové programy pre výskum a vývoj.