Alternatívne zdroje v ďalšom rozvoji regiónu - Fabuš, Michal
Otázka obnoviteľných zdrojov energie a udržateľného rozvoja. Biomasa ako výdatný a ekologicky čistý zdroj energie. Energetické porasty ako perspektívny zdroj palivovej biomasy. Bioplyn a biopalivá - ich získavanie a využitie. Rastúca závislosť krajín Európskej únie od krajín s nerastným bohatstvom. Ekonomické a ekologické dôvody podpory alternatívnych zdrojov energie. Situácia v Slovenskej republike. Nová energetická politika SR.