Pozícia búrz cenných papierov v nových členských krajinách EÚ - Poliačik, Ivan
Transformácia lokálnych búrz v nových členských krajinách Európskej únie. Krátka história búrz v nových členských krajinách EÚ. Burzy krajín EÚ-15 v období globalizácie. Faktory ovplyvňujúce rozvoj lokálnych kapitálových trhov. Domáce finančné trhy verzus finančná globalizácia.